Sanpetru
Donderdagavond zijn we met Ramona naar Brasov gegaan, 4 uur reizen in de stoptrein, een lange zit, maar ik verheugde me er al op om haar familie weer te zien, het is een heel hecht gezin en zodra je er binnenkomt voel je je thuis en heel erg welkom. natuurlijk moest er op ons weerzien gedronken worden, tuica en huisgemaakte wijn, en daarna heerlijkgegeten. Na het eten hebben we de kadotasjes voor de kinderen klaar gemaakt. Gewelding dat we zoveel spulletjes voor ze hadden. Van de donaties die ik had gekregen hebben we knuffels gekocht en nog kerstchocolade. De volgende morgen moesten we op aangezien we nog ongeveer een half uur met de auto moesten om naar de school van de kinderen te gaan, waar we een ruimte mochten gebruiken om kerstfeest met ze te vieren. We hebben er van genoten, ze waren zo blij met alle spelletjes die we gedaan hebben en vooral ook het zaklopen viel erg in de smaak. Daarna was het tijd voor hunkadootjes en het was geweldig om te zien hoe ze reageerden op al het moois dat we voor ze ingepakt hadden. En aangezien er heel wat Lego gedoneerd was zijn we met ze aanhet bouwen gegaan, Om 3 uur was het tijd om afscheid te nemen , maar het was een geweldige dag met ze geweest. Hopelijk lukt om volgend jaar weer zoiets te realiseren voor ze.
's Avonds hadden we een verjaardagsfeestje voor Alin, Ramona's vriend. We hadden er een leuke surpriseparty van gemaakt en was daan ook zeer geslaagd.
Zaterdagmiddag was het voor Cynthia en mij tijd om afscheid te nemen aangezien we 's avonds hadden afgesproken met Ica, haar man Marian, en hun kinderen om uit te gaan.
Daarna hadden we afgesproken met Ioana, Klara en luminita om Klara's verjaardag te vieren, maar Cynthia was moe en besloot om niet meer mee te gaan. Maar ik ben dus nog wel met ze op stap geweest en heerlijk gedanst en ontspannen. Een hele leuke afsluiting van de dag.
De stad ziet er met al zijn kerstverlichting zo ontzettend mooi uit, geweldig.
ik heb ook foto's geplaatst zodat jullie een impressie krijgen van hoe de afgelopen dagen waren.
tot de volgende keer.
Hoi Anneke, als ik het goed begrijp dan is Cynthia weer naar huis, wat hebben jullie weer goed werk verricht! Hopelijk gaat de verkoop wat beter dan vorig jaar.
Ik ben heel benieuwd naar jullie indrukken verder, misschien begin volgend jaar eens ergens midden in het land afspreken?
Fijne Kerst !
Liefs, Annemieke.