Een nieuwe actie
Laatste verkoopgelegenheid
Gisteren zijn Ramona en ik naar de Groene Stee geweest, een buurtcentrum in Amersfoort, om te vragen of we ook daar een verkooptagel in zouden mogen richten voor een extra gelegenheid om geld in te zamelen voor Chance for Life. We hadden daar een gesprek met de beheerder, Gerrit, om iets te vertellen over ons project en over Chance for Life. Hij was gelijk enthousiast en stond helemaal achter het idee. Dit houdt dus in dat we donderdag 26 mei van 8:30 tot 12(of misschien nog wat langer, als de verkoop goed loopt) in de Groene Stee te vinden zijn. Tot nu toe hebben we al meer als € 500,00 verdiend voor Chance for Lige. We zijn helemaal blij. Maar goed er moest dus nog wel bekendheid aan gegeven worden. Dus vanmorgen ben ik naar Commundo gegaan, waar posters gemaakt zouden worden. Die heb ik dus opgehaald en vervolgens gezorgd voor verspreiding. Waar ik ook kwam om te vragen of ik een poster op mocht hangen, kreeg ik alleen maar positieve reacties. Dus dat liep als een trein. Nu dus maar hopen dat er veel mensen op af komen. Zodat we nog meer spullen kunnen verkopen,
Verder een vrij relaxte dag gehad, er waren dames aan het naaien, aan de dekentjes voor de Regenboogboom, een stichting die dekentjes naar ernstig zieke kinderen brengt. Voor meer informatie over deze organisatie zou je eens moeten kijken op: http://www.regenboogboom.nl/ en dan bij droomdekentjes, dit is dus waar wij ons hier ook mee bezig houden. Anderen waren aan het koken, of lekker shoppen.
Ook zijn er een paar dames naar een zorgboerderij geweest ( http://www.zorgboeren.nl/zorgboerderij/?boerid=1513) in Hoevelaken om daar ideeën op te doen die misschien ook in Roemenië te gebruiken en om mogelijkheden te onderzoeken wat er nodig is om zoiets tot stand te brengen.
Dus al met al weer een bevredigende dag.