uitwisseling-roemenie.reismee.nl

Dag 4 op kantoor

Helaas was het Cecilia gisteren niet gelukt om naar kantoor te komen, dus moet nog even wachten voor ik haar eindelijk weer zie. Kan haast niet wachten, ben zooo benieuwd hoe het met haar gaat. Maar ze heeft gebeld en doet haar best om me vandaag te zien.

Ondertussen dus maar verder met mijn werkzaamheden op kantoor. Daar zijn alle handen welkom, dus aan de slag maar weer. Ook wat produkten maken om in Nederland te kunnen verkopen. Janutz kwam naar kantoor met Ramona van Vidra, hij was blij me weer te zien en vroeg gelijk of we nu op vakantie gingen, hij associeert me dus nog met vakantie vieren in Bisoca. Ramona voelde zich niet goed en ook haar ogen zagen geel, dus heeft Ramona van kantoor met Vidra en het ziekenhuis gebeld en kon Amira gelijk met haar in het ziekenhuis terecht. Waarschijnlijk weer een virus opgelopen, de kids zijn ook zo vatbaar voor van alles. Waarschijnlijk moet Ramona een paar dagen in het ziekenhuis blijven en komt met medicatie alles weer goed.

Om half 11 hoorde ik ineens een bekende stem, Cecilia. Zo fijn om haar eindelijk weer te zien. Alleen jammer dat het met haar gezondheid niet zo goed gaat. Maar we hebben heerlijk bij gepraat en heb ik haar eindelijk haar kerstkadootje kunnen geven. Aangezien ze in december te ziek was om iets af te kunnen spreken.

Om 1 uur had ik met Ica afgesproken bij de tram, maar aangezien er 's morgens een ernstig tramongeval was geweest reden er nog geen trams op het traject dat wij moesten hebben. Dus met de bus naar Milena, een vriendin van Ica, die ons had uitgenodigd om bij haar te komen lunchen. Het was er erg gezellig, met engels, frans en roemeens komen we een heel eind met onze gesprekken. Natuurlijk hadden we eerst een glaasje sterke drank (geen tuica), maar wel erg lekker. en dan aan de wijn. HAHA zo midden op de dag, maar goed, aanpassen aan de gebruiken van het land, toch?

Om 5 uur moest ik weer bij kantoor zijn, aangezien ik met Ramona naar Ploiesti zou gaan, om de trein van 6 uur te kunnen halen. In eerste instandtie zou ik dan de vrijdag alleen in Ploiesti door brengen, maar Ramona besloot om de vrijdag dan maar thuis te gaan werken.

's Avonds lekker relaxed thuis gebleven met een wijntje op de bank.

foto's volgen nog

Commundo