uitwisseling-roemenie.reismee.nl

dag 3 op kantoor

Vandaag is het jammer genoeg niet zo mooi wat het weer betreft, het heeft enorm veel geregent, en ook nu ziet het er nog steeds dreigend uit. maar de natuur kan wel wat regen gebruiken aangezien het zo heet is.

Op kantoor aangekomen was ik natuurlijk nieuwsgierig of Ramona nog iets had gehoord van Cecilia over de tijd dat ze naar kantoor komt. maar helaas, afwachten dus maar.

Nou dan maar aan de slag met nieuwe produkten maken. Tegen 11 kwamen Vasile en Paul. Paul gaat leren kleuren mengen samen Met Dora, een Duitse vrijwilligster, hij was heel verrast dat je van 3 kleuren, zoveel nieuwe kleuren kan maken. Eerst had hij met een passer een circel getekend, en hij was heel trots dat hem dit gelukt was. Ondertussen kreeg ik uitleg hoe ik een armbandje kan knopen. Het valt nog niet mee, maar ik krijg het al aardig onder de knie. tegen 12 uur kwam Klara binnen, ze was heel blij me weer te zien. Maar terwijl ik verder ging met mijn armbandje, kwam ze ineens nog stil het atelier weer binnen en wou ook verder niet praten, smste wat en ineens was ze verdwenen. Ik was natuurlijk benieuwd wat er aan de hand was. HEb dus buiten kantoor met haar afgesproken en uiteindelijk kwam ze dan weer wat los en vertelde wat er aan de hand was. Daarna leek ze opgelucht dat ze er toch met me over gepraat had en hadden we nog plezier samen. Bij Cora wat gedronken en daarna terug naar kantoor, ik tenminste , Klara ging naar huis.

Ik ben tegen 4 uur naar huis gegaan, aangezien het erg drukkend weer is en daardoor had ik waarschijnlijk hoofdpijn gekregen. Toen ik uit de metro stapte kwam eindelijk de zon weer door, waardoor het minder drukkend werd. lekker naar huis gelopen ipv met de bus en daar even lekker op de schommelbank buiten zitten lezen. Gaby kwam mee eten en daarna zijn Ica en ik nog lekker een eind gaan wandelen en maar op tijd naar bed.

tot morgen

Cynthia

Hi Anneke, leuk je verhalen te lezen, gaaf! ik krijg echt heimwee, echt jammer dat ik nu niet mee kon. Ik heb er echt zin in om iedereen weer te ontmoeten en samen mooie dingen te maken voor de verkoop. Het voelt aan als thuiskomen hé? Ik hoop de volgende keer, en zeker dit jaar! terug te gaan naar Boekarest. Wat een prachtige mensen, zo warm. Geniet nu maar van het weer, want het is hier maar een kwakkel lente. Te bedenken dat het in Roemenië s'winters zo koud kan zijn en dat het weer nu al een voorsprong heeft op het weer hier.
Ps wat leuk dat Paul ( tja ik kan het niet laten ;) er weer was. wat een leuke kerel, vind je niet? misschien binnenkort skypen als Paul er is? gaat het verder goed met de andere dametjes? Doe de 2 Stela's de groeten, natuurlijk Ica en Mariam en Cecilia. hee "tante"geniet van je verblijf in Sunny Bucaresti

Commundo